BANNER CW-100

                                                                                Wij zorgen ervoor dat uw website gezien wordt!

Synology DS214+

Robuuste en complete NAS-server voor het MKB

Synology® DiskStation DS214+ is een bijzonder krachtige 2-sleufs all-in-1 NAS-server voor de kmo. De tot in het detail ontwikkelde DS214+ voor multitaskingtoepassingen biedt hoge prestaties, energie-efficiëntie en een complete zakelijke functies in een netwerkgebonden opslagoplossing waarmee kleine en middelgrote ondernemingen op een eenvoudige en doeltreffende manier bestanden kunnen delen, back-up's kunnen maken en belangrijke bestanden kunnen beveiligen.

 • Dual Core CPU aangedreven door drijvende- kommaeenheid
 • 208 MB/sec leessnelheid, 153 MB/sec schrijfsnelheid1
 • 2 LAN met storingsbeheer en ondersteuning voor link aggregation
 • SuperSpeed USB 3.0-ondersteuning
 • Hardware Encryption Engine
 • Schroefloos schijfsleufontwerpen ondersteuning voor uitneembare harde schijven
 • Draait op Synology DiskStation Manager (DSM)

/6

 

Dual Core- en Dual LAN-prestaties

Prestaties zijn van cruciaal belang voor kleine en middelgrote ondernemingen. Uitgerust met een dual core CPU met ingebouwde floating-point-eenheid, 1GB DDR3 RAM, dual LAN-poorten, SuperSpeed USB 3.0 en innovatieve gereedschaploze harde schijflades biedt de Synology DS214+ ongeëvenaarde systeemprestaties in vergelijking met andere beschikbare 2-bay NAS-apparaten. De ingebouwde drijvende- kommaeenheid verbetert de globale prestaties van de hoofd-CPU en garandeert een hoge productiviteit. Met twee keer meer RAM dan zijn voorganger illustreert de DS214+ een verrassende boost in multitaskingverrichtingen. Met Link Aggregation levert de DS214+ een schrijfsnelheid van meer dan 153MB/sec en een leessnelheid van 208 MB/sec in RAID 1-configuraties in een Windows®omgeving1. Dual LAN ondersteunt tevens een failovermechanisme voor continue netwerkservice bij LAN-Storingen.

Bestanden delen tussen verschillende besturingssystemen en mobiele toegang

Uitgebreide netwerkprotocolondersteuning garandeert een feilloze bestandsuitwisseling tussen Windows-, Mac® en Linux®-platformen. Met de Windows ADS- en LDAP--integratie kan de Synology DS214+ snel en eenvoudig in een bestaande netwerkomgeving worden ingepast zonder dat men opnieuw gebruikeraccounts moet aanmaken. Windows ACL- ondersteuning biedt een veel verfijndere toegangscontrole en efficiënte machtigingsinstellingen zodat gebruikers kunnen genieten van de authentieke Windows-ervaring.

Toegang tot bestanden via internet is eenvoudiger dankzij de gecodeerde FTP-server en het webgebaseerde File Station. HTTPS, de geïntegreerde firewall en IP automatisch blokkeren garanderen dat het delen van bestanden over het internet op een hoog beveiligingsniveau verloopt. Voor gebruikers die altijd onderweg zijn ontwikkelde Synology de handige toepassing DS file voor populaire mobiele apparaten zoals iPhone®-, iPad®- en AndroidTM-apparaten en Windows Phone. Alles wat op een Synology DS214+ is opgeslagen, is nu vanop afstand met DS file toegankelijk.

Uitgebreide kantoortoepassingen

Synology DS214+ werkt op het gerenommeerde besturingssysteem Synology DiskStation Manager (DSM) dat uitgebreide toepassingen en functies biedt die speciaal zijn ontworpen voor kantoorgebruik en zakelijke werkgroepen.

Cloud Station laat gebruikers toe om bestandne te synchroniseren tussen meerdere apparaten, zoals Windows pc, Mac, Linux, iOS en Android- tablets of telefoons, en om alle informatie up to date te houden. Het Mail Server-pakket maakt van de Synology DS214+ een dedicated- mailserviceprovider, terwijl Mail Station een webmailinterface aanreikt waarmee gebruikers toegang hebben tot hun e-mails op Synology DS214+.

Met VPN Server beschikt u over een eenvoudige VPN-oplossing die van uw Synology DS214+ een VPN-server maakt en u toelaat om vanop afstand een veilige verbinding te maken met een privé-LAN. RADIUS Server verbetert de netwerkbeveiliging door draadloze toegang te verifiëren via het RADIUS-netwerkprotocol (Remote Authentication Dial-In User Service).

Voor bewaking van de omgeving beschikt Synology Surveillance Station over een gecentraliseerde interface voor het beheer van IP-camera's in uw kantoor of thuis waarmee gebruikers vanop afstand de omgeving kunnen bewaken via liveweergave, gebeurtenissen kunnen opnemen of momentopnames kunnen maken via een computer of een iOS-Android- apparaat.

Doeltreffende back-upoplossingen

Synology DS214+ biedt een gecentraliseerde doelmap voor back-up om gefragmenteerde en ongestructureerde gegevens uit een netwerk samen te brengen. Pc-gebruikers kunnen een back-up van hun gegevens wegschrijven naar de Synology DS214+ met de Synology Data Replicator- software. Gebruikers van Mac OS X® kunnen genieten van native Apple® Time Machine®-integratie.

Er is bovendien een back-upwizard waarmee men een back-up van gegevens van de Synology DS214+ kan wegschrijven naar een ander Synology DiskStation of een rsync-server via een gecodeerde verbinding, of naar een externe harde schijf via USB 3.0- of een eSATA-verbinding. Bovendien kunt u met de wizard ook eenvoudig back-ups uitvoeren van DiskStation-gegevens op de cloud van Amazon S3TM- of Glacier- cloudservice. Gebruikers kunnen bovendien een back-up maken van gedeelde mappen in DiskStation in verschillende versies met behulp van het Synology Time Backup-pakket.

De Gedeelde map sync laat gebruikers toe om een specifieke map op Synology DS214+ te synchroniseren naar een andere DiskStation: een rechtstreeks server-client back-upmechanisme telkens er iets op de server wordt gewijzigd. Gebruikers kunnen binnen hun kantoor moeiteloos en veilig documenten delen dankzij de gecodeerde verbinding. Wanneer uw DiskStation uitvalt, hebt u in enkele ogenblikken uw back-up ter beschikking.

Energie-efficiënt met een cool en stil design

Synology DS214+ is ontworpen en ontwikkeld met het oog op een energie-efficiënt gebruik. Hij is uitgerust met een ventilator van 92x92 mm en houdt met zijn slimme luchtstroming het systeem 24/7 koel, en het geluiddempende ontwerp maakt hem extra stil in vergelijking met zijn pc-tegenhangers. Programmeerbaar in- en uitschakelen en slaapstand van het systeem zorgt voor een nog lager energieverbruik en nog lagere werkingskosten.

Alle Synology-producten worden vervaardigd uit RoHS-conforme onderdelen en verpakt in recycleerbaar verpakkingsmateriaal. Synology neemt zijn verantwoordelijkheid en spant zich voortdurend in om de milieuimpact van zijn producten te beperken.

___
1. De prestaties kunnen verschillen afhankelijk van de omgeving. Synology werkt voortdurend aan betere prestaties. U vindt de recentste cijfers op www.synology.com

 

Hardware
CPU
CPU-model Marvell Armada XP
CPU-frequentie Dual Core 1.33 GHz
Floating-point
Hardware Encryption Engine
Geheugen
Systeemgeheugen 1 GB DDR3
Opslagruimte
Stationssleuf(en) 2
Compatibel schijftype
 • 3.5" SATA(III) / SATA(II) HDD
 • 2.5" SATA(III) / SATA(II) HDD
 • 2.5" SATA(III) / SATA(II) SSD
Max. interne capaciteit 12 TB (6 TB HDD X 2) (Capaciteit kan verschillen volgens RAID-types) (Alle ondersteunde HDD raadplegen)
Hot Swappable-station
Externe poorten
USB 2.0-poort 1
USB 3,0-poort 2
eSATA-poort 1
USBCopy
Bestandssysteem
Interne stations EXT4
Externe stations
 • EXT4
 • EXT3
 • FAT
 • NTFS
 • HFS+ (Alleen lezen, max. volumegrootte 2TB)
Uiterlijk
Grootte (hoogte x breedte x diepte) 157 mm X 103.5 mm X 232 mm
Gewicht 1.65 kg
Andere
LAN-nummer (RJ45) Gigabit X 2
Link Aggregation
Wake on LAN/WAN
Systeemventilator 92 mm X 92 mm X 1 pcs
Draadloze ondersteuning (dongle)
Geluidsniveau 19.2 dB(A)
Stroomherstel
Automatisch in-/uitschakelen
Voedingseenheid / Adapter 72W
Voedingsspanning 100V tot 240V AC
Frequentie 50/60 HZ, Eenfasig
Energieverbruik 27.62W (Toegang)
9.26W (HDD slaapstand)
Temperatuur
Bedrijfstemperatuur 5°C tot 35°C (40°F tot 95°F)
Opslagtemperatuur -10°C tot 70°C (15°F tot 155°F)
Relatieve vochtigheid 5% tot 95% RH
Maximum bedrijfshoogte 6500 voet
Certificering
 • FCC Class B
 • CE Class B
 • BSMI Class B
Garantie 2 Jaren

Opmerkingen

 • Stroomverbruik wordt gemeten terwijl het systeem volledig is geladen met Western Digital 3TB WD30EZRS-harde schijven.
 • Testomgeving voor lawaainiveau: Volledig geladen met een of meerdere inactieve Seagate 1TB ST31000520AS-harde schijven; twee G.R.A.S. Type 40AE-microfoons, elk op 1 meter van de Synology NAS vooraan en achteraan; achtergrondgeluid: 16,49-17,51 dB(A); temperatuur: 24,25-25,75˚C; luchtvochtigheid: 58.2-61.8%
DSM-specificaties (Bekijk meer)
Opslagbeheer
Max. grootte bestandssysteem 16 TB
Max. aantal interne volumes 256
Max. aantal iSCSI Target 10
Max. aantal iSCSI LUN 10
Ondersteund RAID-type
 • Synology Hybrid RAID
 • Basic
 • JBOD
 • RAID 0
 • RAID 1
RAID-migratie
 • Basic to RAID 1
Volume-uitbreiding met grotere HDD's
 • Synology Hybrid RAID
 • RAID 1
Volume-uitbreiding door een HDD toe te voegen
 • Synology Hybrid RAID
Bestandsuitwisseling
Max. gebruikersaccounts 2048
Max. groepen 256
Max. aantal gedeelde mappen 256
Max synchronisatietaken gedeelde map 4
Max. aantal gelijktijdige CIFS/AFP/FTP-verbindingen 256
Integratie van toegangsbeheerlijst (ACL) voor Windows
Log Center
Syslog-gebeurtenissen per Seconde 400

Opmerkingen

 • De prestatiewaarden kunnen verschillen naargelang de omgeving.
 • De max. grootte bestandssysteem (of de max. volumegrootte) is niet gelijk aan de max. interne capaciteit, die door de samengevoegde ruimte van geïnstalleerde stations wordt beperkt.
Add-on Pakketten (Meer informatie)
Antivirus Essential
Audio Station
Cloud Station
Max. aantal gelijktijdige bestandsoverdrachten 256
Cloud Sync
Directory Server
DNS Server
Download Station
Max. aantal gelijktijdige downloadtaken 50
Glacier Backup
HiDrive Backup
iTunes Server
Java Manager
Mail Server
Mail Station
Media Server
DLNA Certification
Photo Station
RADIUS Server
Surveillance Station
Max IP-camera (licenties vereist) 16 (inclusief 2 Gratis licentie) (Alle ondersteunde IP-camera's raadplegen)
Totaal FPS (H.264) 480 FPS @ 720p (1280x800)
160 FPS @ 1080p (1920×1080)
120 FPS @ 3M (2048x1536)
70 FPS @ 5M (2591x1944)
Totaal FPS (MJPEG) 270 FPS @ 720p (1280x800)
135 FPS @ 1080p (1920×1080)
90 FPS @ 3M (2048x1536)
60 FPS @ 5M (2591x1944)
Time Backup
Max. aantal taken 4
Video Station
Video transcoderen Groep 2 (Meer info)
VPN Server
Max. aantal verbindingen 15
Pakketten van derden (Meer informatie)

Opmerkingen

 • Surveillance Station-doorvoercapaciteit werd getest met Axis M1054 (1280X800); met FPS ingesteld op 10 op elk kanaal; compressieverhouding: 30%; Videocodec: MJPEG, H.264. Opnametype gebeurt aan de hand van opname met bewegingsdetectie (door camera) en Continu opnemen. De werkelijke prestaties variëren mogelijk afhankelijk van de camera-instellingen en belasting van DiskStation.
Milieu & verpakking
Milieu RoHS-conform
Inhoud van verpakking
 • Hoofdeenheid X 1
 • Welkomstnota X 1
 • Accessoirepakket X 1
 • Netstroomadapter X 1
 • Netsnoer X 1
 • RJ-45 LAN-kabel X 2
Optionele accessoires
 • Extern
 • Camera licentiepack
 • VS80
 • VS240HD

Volg ons op Social Media

facebook logo 1-11  Googleplus-137  linked icon-15   twitter1-21