BANNER CW-100

                                                                                Wij zorgen ervoor dat uw website gezien wordt!

  • Start
  • Blog
  • Google maakt Google Play-cadeaubonnen binnenkort in België beschikbaar

Google maakt Google Play-cadeaubonnen binnenkort in België beschikbaar

Google introduceert binnenkort zijn Google Play-cadeaubonnen in België, zo heeft het zoekbedrijf laten weten op zijn helppagina voor de internetwinkel. Google heeft zijn Nederlandstalige algemene voorwaarden voor de giftcards al online gezet.

Google heeft België in de loop van woensdag op donderdag toegevoegd aan het rijtje landen waar de giftcards voor de Google Play-winkel beschikbaar komen. Wanneer de introductie precies een feit zal zijn is niet bekend: er staat alleen 'Binnenkort beschikbaar'. De service voorwaarden zijn al wel vast online gezet.

Niet alleen België is toegevoegd aan het rijtje landen dat binnenkort de cadeaubonnen krijgt: ook de Scandinavische landen Finland, Denemarken, Noorwegen en Zweden staan nu op de lijst voor een spoedige introductie. Griekenland, Polen en Portugal stonden al op 'coming soon'.

Nederland ontbreekt nog op de lijst. Wel kunnen promotiecodes al een tijd in Nederland verzilverd worden. Dat kan nog niet in België maar wellicht verandert dat als de cadeaubonnen naar de Belgische schappen komen.

Google Play

Webmaster

Volg ons op Social Media

facebook logo 1-11  Googleplus-137  linked icon-15   twitter1-21 

 

 

Twitter response: "Could not authenticate you."