BANNER CW-100

                                                                                Wij zorgen ervoor dat uw website gezien wordt!

  • Start
  • Blog
  • Sony stopt met maken e-readers voor consumenten

Sony stopt met maken e-readers voor consumenten

Sony stopt voorlopig met het maken van e-readers. Het Japanse bedrijf zal geen opvolger maken van zijn PRS-T3 en T3s. De fabrikant kan niet genoeg publiek vinden voor zijn leesapparaten met schermen van elektronische inkt.

Sony zal de huidige voorraden nog aan de man brengen en dan stoppen met de verkoop, claimt de Duitse site Lesen.net in een artikel dat de BBC bevestigt. De huidige PRS-T3 en T3s zijn in Nederland nu al matig verkrijgbaar; volgens de Pricewatch bieden nog slechts enkele winkels hem aan, maar gezien de variaties in prijs gaat dat niet meer om grote voorraden.

De Japanse elektronicagigant kan niet genoeg mensen interesseren voor zijn e-readers en ziet er daarom geen heil in om een opvolger van de huidige e-readers uit te brengen. Bovendien sloot Sony al eerder zijn eigen boekwinkel af en verwees klanten naar die van een concurrent. Dat gebeurde in mei.

De fabrikant maakte e-readers sinds 2009. Het is de tweede productlijn na laptops waar Sony dit jaar uit stapt. Wel blijft de Japanse fabrikant zijn 13"-reader met e-ink-scherm verkopen voor de zakelijke markt.

Sony PRS-T3

©Tweakers

Chiwi's Webdesign

Volg ons op Social Media

facebook logo 1-11  Googleplus-137  linked icon-15   twitter1-21